Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

1. Szerzői jogvédelem

1.1. A www.manualterapia.eu és www.laria.hu weboldalakon található minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a szövegeket, képeket, grafikákat, logókat, videókat és egyéb anyagokat (a továbbiakban: „Tartalom”), a Laria Stúdió tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak.

1.2. A Tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, és bármilyen formában történő másolása, terjesztése, módosítása, újraközlése, letöltése, megjelenítése vagy átvitele szigorúan tilos, kivéve, ha a Laria Stúdió előzetes írásos engedélyét megszerezték.

2. Felhasználási feltételek

2.1. A weboldal Tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra lehet megtekinteni és letölteni, azzal a feltétellel, hogy a felhasználó a forrást pontosan megjelöli.

2.2. A Tartalom megosztása kizárólag a forrás, azaz a Laria Stúdió weboldalának pontos megjelölésével lehetséges. Bármely Tartalom megosztása esetén a következő információkat kell feltüntetni:

  • Forrás: Laria Stúdió
  • Weboldal: www.manualterapia.eu vagy www.laria.hu

2.3. A weboldal Tartalmának bármilyen másolása, különösen kereskedelmi célból történő felhasználása szigorúan tilos. A Tartalom másolása és bármilyen formában történő újraközlése csak a Laria Stúdió kifejezett, előzetes írásos engedélyével megengedett.

3. Harmadik féltől származó tartalom

3.1. Ha a weboldalon harmadik féltől származó tartalmat használunk (például stock fotók, külső forrásból származó grafikák), a Laria Stúdió minden esetben betartja az eredeti tartalom készítőjének felhasználási feltételeit, és ahol szükséges, feltünteti az eredeti készítő nevét és weboldalának elérhetőségét.

4. Jogi következmények

4.1. A Laria Stúdió fenntartja a jogot, hogy bármilyen szerzői jogsértés esetén jogi lépéseket tegyen. Ez magában foglalhatja a polgári és büntetőjogi eljárásokat is.

5. Kapcsolat

Bármilyen kérdés vagy engedélykérés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Laria Stúdió
Székhely: 3213 Atkár, Alkotmány út 59.
E-mail: hello@laria.hu
Telefon: +36706703572