Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

Üdvözlöm a Laria Terápia weboldalán!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Laria Terápia világát, ahol a testi és lelki harmónia megőrzése a legfőbb cél.

Manuálterápia és Holisztikus Egészségmegőrzés szolgáltatásaink között kiemelkedően fontos szerepet kap a test természetes mozgásain és pozícióin alapuló manuálterápia. Ezzel segítjük Önnek a fájdalom csökkentését és mozgékonysága növelését. Szolgáltatásaink azonban ennél sokkal többet kínálnak. Táplálkozási tanácsadásunk és életmódváltás programunk segítségével teljes körű támogatást nyújtunk egészségének megőrzéséhez és javításához.

Farkas Ria vagyok, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a manuálterápia és természetgyógyászat területén. Az Ön egészsége érdekében nem csupán manuálterápiát kínálunk, hanem időszakos böjt és vércsoport alapú táplálkozás tanácsadását is. Emellett személyre szabott ajánlásokkal segítjük Önnek egészsége maximalizálását és támogatását.

Rugalmas időbeosztásunk lehetővé teszi, hogy kényelmesen foglalhasson kezelésekre, melyek során teljes figyelmet és támogatást kap tőlünk. Online időpontfoglalási rendszerünk segítségével pedig még egyszerűbbé tesszük az időpont egyeztetést Ön számára.

Nem csupán fizikai fájdalmaink kezelésére összpontosítunk, hanem figyelmet fordítunk azok lelki okaira is. Minden ügyfelünkkel személyes konzultáció során beszélgetünk, hogy feltárjuk a lehetséges lelki okokat, és személyre szabott lelki-fizikai gyakorlatokat nyújtsunk a gyógyulás és a harmónia eléréséhez.

Látogasson el hozzánk, és tapasztalja meg, hogyan segíthetünk Önnek a teljes testi és lelki egyensúly elérésében!

Üdvözlettel,
Farkas Ria
Manuálterapeuta – Természetgyógyász