Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

Holistic Release Terápia

Fedezze fel a Holistic Release Terápiát, ahol a gyógyulás útja nemcsak a fizikai, hanem a lelki síkon is kibontakozik. Ez a különleges terápia a belső harmónia helyreállítására és a mélyen gyökerező blokkok feloldására összpontosít, segítve Önt a teljes körű jólét elérésében.

Gyakran előfordul, hogy életünk stresszes eseményei, mint például egy váratlan kutyaharapás, mély nyomot hagynak nem csak elménkben, hanem testünk reakcióiban is. A Holistic Release Terápia során mélyreható technikákkal dolgozunk, amelyek célja, hogy ezeket az emlékeket és a hozzájuk kapcsolódó fizikai reakciókat oldjuk, így segítve Önt abban, hogy az ehhez hasonló helyzetekben már ne érezzen indokolatlan félelmet vagy szorongást.

A terápia segítségével nem csak a testi feszültségeket oldjuk, hanem a lelki terhek is könnyebben elengedhetőek. Ügyfeleink gyakran számolnak be arról, hogy kezelések után nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak és életük nehézségeit hatékonyabban kezelik.

Gyakorlati példaként említhető egy olyan eset, amikor egy ügyfél hosszú ideje tartó munkahelyi stressz miatt krónikus vállfájdalmakkal küzdött. A Holistic Release Terápia során nemcsak a fájdalom enyhült, de az ügyfél képes volt jobban kezelni a stresszt, ami hozzájárult általános jólétének javulásához.

Engedje meg magának ezt a mélyreható és átfogó kezelést, amely nemcsak a test, hanem a lélek gyógyulását is szolgálja. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a Holistic Release Terápia áldásos hatásait.

A Holistic Release Terápia során minden hangsúly a mély belső felszabaduláson és a harmonikus állapot elérésén van. A kezelés során Ön kényelmes öltözetben helyezkedik el, lehetővé téve, hogy teljes mértékben ellazuljon és nyitottá váljon a terápia pozitív hatásaira.

A terápiás folyamat magában foglalja a test különleges pontjainak finom, mégis hatékony kezelését, melyet ruhán keresztül, speciális nyomástechnikákkal végezünk. Ezek a pontok – melyeket a hagyományos keleti gyógyászat is évezredek óta ismer – különösen érzékeny területek, melyek stimulálása elősegíti a test és az elme egyensúlyának helyreállítását.

A kezelés nem csak a fizikai, hanem a lelki jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A finom nyomáspontok stimulálása révén elérhető az a mély ellazulás és belső bé

ke, amely segít megbirkózni a mindennapok stresszével, feszültségeivel és lelki terheivel.

A Holistic Release Terápia alatt lehetőség van a nyugodt, támogató beszélgetésre, de teljes mértékben tiszteletben tartjuk az Ön igényét, ha inkább a csend és a belső elcsendesedés mellett dönt. A terápia során, mint kezelő, időnként finom, gondolatébresztő kérdéseket tehetek fel, amelyek nem igényelnek választ. Ezek a kérdések a kezelés során észlelt reakciókhoz és érzetekhez kapcsolódnak, és segíthetnek a mélyebb szintű feldolgozásban és az emlékek oldásában.

Fontos kiemelni, hogy a terápia hatékonysága nem függ a beszélgetés mélységétől vagy intenzitásától. A kérdések elsősorban az önreflexió és a belső folyamatok támogatását szolgálják, és bár elősegíthetik az emlékek oldását, a terápia maga is teljes mértékben hatékony beszélgetés nélkül.

Még fontosabb, hogy tudja: a terápia során semmilyen személyes traumáról vagy mélyreható élményről nem kell beszélnie, ha nem szeretne. A kezelésünk célja, hogy egy biztonságos és támogató környezetben kínáljon segítséget a testi-lelki harmónia elérésében, ahol az Ön kényelme és jóléte áll mindenek előtt. Az emlékek és blokkok oldása a testi pontok kezelésén keresztül, Ön által választott kommunikáció mellett is hatékonyan megvalósul.


Kinek ajánlott a Holistic Release Terápia?

  • Állandó szorongással vagy stresszel küzdőknek, akik keresik a hatékony megoldást a mentális nyugtalanság kezelésére.
  • Akiknek korábbi terápiák nem hoztak megfelelő megkönnyebbülést, és új, holisztikus megközelítést keresnek a gyógyuláshoz.
  • Fizikai fájdalmakkal vagy krónikus diszkomforttal küzdőknek, melyek hátterében lelki okok is állhatnak.
  • Akik nem szeretnének, vagy nem tudnak beszélni traumáikról, de szeretnének olyan segítő módszert kipróbálni, ahol a feltáró beszélgetés nélküli sikerre vágynak.

Milyen gyakorisággal ajánlott a terápia?

A terápia gyakorisága egyéni igényekre és állapotra szabható, azonban általánosságban ajánlott 21 naponkénti rendszerességgel részt venni a kezeléseken. A rendszeres terápiás foglalkozások hozzájárulhatnak a folyamatos fejlődéshez és a hosszú távú eredmények eléréséhez.

Milyen esetben nem ajánlott a terápia?

Bár a Holistic Release Terápia számos esetben hatékony lehet, bizonyos körülmények között nem javasolt:

  • Azok számára, akik súlyos mentális egészségügyi problémákkal küzdenek, például súlyos depresszióval vagy pszichotikus tünetekkel, illetve hangulatjavító és egyéb pszichét befolyásoló gyógyszerekkel történő kezelés alatt állnak.
  • Terápia nem javasolt olyan személyeknek, akik nem nyitottak az alternatív terápiás módszerekre.
  • Csonttörés és akut fertőzések idején nem végezhető a kezelés.

Fontos Nyilatkozat:

A Holistic Release Terápia egyedülállóan általam kifejlesztett módszeren alapuló holisztikus megközelítésen alapuló egyéni terápiás programot kínál. Ez a módszer segíthet a testi és lelki egyensúly helyreállításában, azonban kiemelten fontos, hogy ezt a szolgáltatást ne tekintsék orvosi vagy pszichológiai kezelés helyettesítőjének.

A Holistic Release Terápia során nem végzek diagnózist, orvosi kezelést vagy pszichoterápiát. Célom, hogy támogassam az egyéni gyógyulási utat és elősegítsem a belső harmónia elérését az általam kidolgozott módszerrel. Fontos hangsúlyozni, hogy ez a módszer nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és diagnosztikát.

Kötelezettségem, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam az ügyfeleim számára, és mindig tiszteletben tartsam a holisztikus megközelítés és az egészségügyi szakmai etikai szabályokat.