Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

Szolgáltatáscsomagunk, mely abban segít, hogy ne a fejfájás határozza meg mindennapjait!

  1. Vállövi és Nyaki Masszázs: A vállövi és nyaki masszázs kifejezetten a migrénre hajlamos területeken koncentrál, segítve az izmok ellazítását és a feszültség csökkentését, ami migrént is előidézhet.
  2. Manuálterápia: A manuálterápia olyan technikákat alkalmaz, amelyek javítják az izom- és ízületi mozgékonyságot, segítve a test kiegyensúlyozását és a migrén kiváltó okainak kezelését.
  3. Légzésterápia: A mélylégzés és légzéstechnikák alkalmazása a stressz csökkentésére és a szervezet oxigénellátásának javítására, amelyek mind hozzájárulhatnak a migrén megelőzéséhez.
  4. Életmódbeli Tanácsadás: Az életmódbeli tényezők, például az étrend, alvás és stresszkezelés fontos szerepet játszanak a migrén kialakulásában. Életmódbeli tanácsadás segíthet az egészséges szokások kialakításában.
  5. Fájdalomkezelő Gyakorlatok: A migrén során alkalmazható fájdalomkezelő gyakorlatok és technikák, melyek hatékony segítséget nyújtanak az otthoni fájdalomcsillapításban.

Ezek a szolgáltatások kiegészítik egymást a migrén terápia során, és segítenek a fájdalom csökkentésében és a migrén megelőzésében.