Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

A test és lélek szoros kapcsolatban állnak, és nem csupán a lélek lehet forrása a testi fájdalomnak, hanem a test is képes gyógyítani a lélek sebeit. Ebben a mély kölcsönhatásban rejlik az az elbűvölő lehetőség, hogy a test és lélek egymást erősíthetik, támogathatják. Nem csupán a szellemi állapot határozza meg a fizikai egészséget, hanem a testi gyógyulás is képes érzelmek mélyebb rétegeit érinteni, enyhíteni és gyógyítani.

Az egészség és a jóllét valódi egyensúlya akkor érhető el, ha mind a testet, mind a lelket gondozzuk és figyelembe vesszük. A test aktív résztvevője lehet a lelki gyógyulásnak, és a fizikai aktivitás, masszázs, vagy más testi gyakorlatok nem csupán a testet, hanem a lélek mélyebb rétegeit is gyógyíthatják. Ebben az együttműködésben rejlik az az értékes lehetőség, hogy a testünk által közvetített élmények és gyógyító tevékenységek mélyebb érzelmi síkokon is hatni tudnak, segítve a lélek fájdalmának enyhítését és gyógyulását.


A modern élet gyakran kihívásokkal és stresszhelyzetekkel teli, ami hosszú távon negatívan befolyásolhatja mind a testet, mind a lelket. A Blokkoldó testmasszázs és manuálterápia egy olyan egyedi, innovatív és hatékony módszer, amely a test és a lélek harmóniáját célozza meg. Ennek a terápiás eljárásnak az egyik alapvető célja a trauma és blokkok feltárása, és azonnali oldása, az izomrostokban tárolt feszültségek felszabadítása, valamint a test és a lélek egészének revitalizálása.

A blokkoldó terápia módszere:

Ez a terápiás eljárás a test energiapályáinak követésével és azok megfelelő kezelésével foglalkozik. Az energiapályák mentén elhelyezkedő specifikus pontokra fókuszálva, a terapeuta képes az izomokban tárolt blokkokat azonosítani és hatékonyan oldani. A terápia során a test meghatározott területein végzett masszázs segít a feszültségek felszabadításában és a test energetikai egyensúlyának helyreállításában.

Az Eljárás Lépései:

  1. Energiaútvonalak Feltérképezése: A terapeuta gondosan követi az energiapályákat, azokat érintő pontokat azonosítva.
  2. Blokkok Azonosítása: Az izomokban és energiapályákon elhelyezkedő blokkok azonosításához a terapeuta a test tapintásával és kezelésével dolgozik.
  3. Masszázs Technika: A terápia során alkalmazott speciális masszázs technikák segítik az izomrostokban tárolt feszültségek oldását.
  4. Felszabadulás és Revitalizáció: A kezelés eredményeként a test feszültségmentes lesz, és a lélek is felszabadultabbnak érzi magát. A revitalizáció folyamata elindul, ami hosszú távú jólétet eredményez.

Az azonnali érezhető hatás és a 21 napos tisztulás:

Ez nem csupán egy egyszeri élmény, hanem egy folyamat, amely hosszabb távú hatásokat eredményez. Az azonnali érezhető hatás a kezelést követően megjelenik, azonban a teljes tisztulás folyamata legalább 21 napig tart. Ezért ajánlott, hogy a kezeléseket legalább 21 naponta ismételjük meg, amíg a páciens szükségét érzi.


A Blokkoldó testmasszázs és manuálterápiával egy olyan holisztikus megközelítést kínálunk, amely nem csak a testet, hanem a lelket is figyelembe veszi. Manuálterápiás eljárások közül csak a legszükségesebb, elengedhetetlen fogásokat alkalmazzuk ebben a terápiában. Ez a terápiás eljárás segít a mindennapi stressz és traumák leküzdésében, és hozzájárul a test-lélek harmónia helyreállításához. Az érzékeny és szakszerű kezelések révén hozzájárulhat a teljes életminőség javulásához és az egyensúly megtalálásához.