Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

Foglalási Szabályzat

Időpont módosítása
1.1. Az időpont módosítása a foglalt időpontot megelőző 48 órával korábban lehetséges. Ezt emailben, telefonon vagy az online időpontfoglaló rendszerben a visszaigazoló emailben található Időpont átütemezése link használatával teheti meg.
1.2. Betegség esetén kérjük, hogy a lemondást vagy módosítást jelezze minél előbb.

Lemondási feltételek
2.1. Amennyiben lemondja az időpontot 48 órán belül vagy nem jelenik meg, és ez kétszer megtörténik, az ügyfél tiltólistára kerül, és a későbbiekben nem tudjuk Önt fogadni. Kérjük, ezt vegye figyelembe!

S.O.S időpont
3.1. A sürgős időpontfoglalás módosítására nincs lehetőség a foglalás közelsége miatt. Lemondás esetén, ha nem jelenik meg az időpontra, a későbbiekben nem tudjuk Önt fogadni sürgős időpontban!

Kapcsolatfelvétel
4.1. Időpont módosítása vagy lemondása esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:
Email: hello@laria.hu
Telefon: +36706703572

Fizetési módok
5.1. A szolgáltatás ára a helyszínen bankkártyával, banki átutalással és készpénzben fizethető.

Érkezés az időpontra
6.1. Kérünk minden kedves ügyfelünket a pontos érkezésre. A lefoglalt időpont előtt legkorábban 5 perccel tudjuk fogadni, kísérő nélkül. Kiskorú esetén egy fő kísérőt tudunk fogadni.
6.2. 10 perces késési toleranciát tudunk biztosítani.

Időpontok visszautasítása és lemondása a Szolgáltató részéről
7.1. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az online foglalt időpontot indoklás nélkül, egyoldalúan visszautasítsa a foglalástól számított 3 munkanapon belül. Ebben az esetben az ügyfelet értesítjük a megadott elérhetőségek egyikén.
7.2. Ha a Szolgáltató a szolgáltatás időpontját kényszerül lemondani, például betegség vagy egyéb elkerülhetetlen ok miatt, az ügyfél értesítést kap a lehető legrövidebb időn belül, és új időpontegyeztetést kínál fel.

Személyes adatok és adatvédelem
8.1. A személyes adatok kezelésére és védelmére vonatkozó információkat az Adatvédelmi Nyilatkozatunk tartalmazza.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalási szabályzat elfogadásával egyetért a fenti feltételekkel. Ha további kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.