Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00

Kavitációs Zsírbontás: Az Alakformálás Varázslata

1. Hogyan Működik a Kavitációs Zsírbontás?
A kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) egy speciális ultrahangos zsírbontó technológia, ami a nem kívánt zsírpárnák célzott és vágás nélküli végleges csökkentését célozza meg. A kavitációs zsírbontó vagy ultrahangos zsírbontó kezelés eredményeképpen a kezelt területen a zsírsejtek száma megfogyatkozik, és mivel a zsírsejtek nem képesek regenerálódni, ott nem is képződnek újak.

2. Mi Történik a Felbontott Zsírsejtekkel?
A kavitáció zsírbontás eredményeként a zsírsejtekből kiürülő zsírokat (triglicerideket és szabad zsírsavakat) a nyirok- majd a vérkeringés szállítja el. Ezt követően a májba kerülnek, ahol részben lebomlanak, majd az epe útján a széklettel, illetve további átalakulást követően a vesén keresztül a vizelettel ürülnek. Nagyon fontos, hogy az intenzív zsírfelszabadulás megterhelheti a szervezetet. Ennek elkerülése, csökkentése érdekében, a kezelések között minimum 3-4 napos szünetet kell tartani, és megfelelő mennyiségű vizet kell fogyasztani, legalább napi 2 liter mennyiségben.

3. Milyen Gyakran Ajánlott a Kezelést Választani?
A kezelések gyakorisága változhat az egyéni célok és igények alapján, de minimum 3-4 napos szünetek beiktatására szükség van. Általában 6-12 kezelés ajánlott egy terület kezeléséhez, heti egy alkalmas rendszeresség esetén. Az optimális kezelési tervet az Ön testalkatára és céljaira szabjuk.

4. Milyen Testterületeken Alkalmazható a Kezelés?
A kavitációs zsírbontás hatékonyan alkalmazható a has, derék, combok, fenék és karok területén.

5. Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a kavitációs zsírbontást?

Az alakformáló kezelések, beleértve a kavitációs zsírbontást, nemtől függetlenül ajánlottak és hatékonyak. Egyre több férfi is igénybe veszi ezeket a kezeléseket, mivel számosan küzdenek zsírpárnákkal a test különböző területein. Az alakformálás nemcsak a nők problémája:

Tehát a kavitációs zsírbontás egyenlő mértékben ajánlott a férfiak számára is, mint a nők számára. A hatékonyság terén nincs különbség. Ha a zsírt eltüntetjük a férfi hasról.

A kavitációs zsírbontás nem csak a nagyobb zsírpárnák eltüntetésére alkalmas, hanem a test izomkontúrjának kihangsúlyozására, és akár az edzésterv kiegészítésére is. Így a férfiak is magabiztosan választhatják.

Ha további kérdései vannak, vagy szeretne konzultálni a kezelés lehetőségeiről, kérjük, keressen minket.

Várjuk Önt szeretettel az alakformálás új dimenziójában!