Telefon

+36 70 670 3572

Email

hello@laria.hu

Bejelentkezés

H-Szo. 8.00-19.00


Sürgősségi ügyfélfogadás

Milyen akut fájdalmakkal fordulhat hozzánk?

  1. Hátfájás: A hirtelen jelentkező hátfájás gyakori probléma, amelyet kiropraktikus kezeléssel enyhíthetünk. Legyen szó hirtelen súlyosbodó krónikus fájdalomról vagy friss sérülésről, mi segítünk.
  2. Nyaki fájdalom: Nyaki fájdalom és merevség esetén a kiropraktikus kezelés javíthatja az ízületek mozgékonyságát és enyhítheti a fájdalmat.
  3. Derékfájás: Az akut derékfájdalom hatékony kezelése érdekében azonnal fordulhat hozzánk, hogy megállítsuk a fájdalom kialakulását és enyhítsük a tüneteket.
  4. Sport- vagy baleseti sérülések: Ha sport vagy baleset során sérülést szenvedett, sürgős segítséget kaphat tőlünk a gyorsabb felépülésért.
  5. Migrén és fejfájás, szédülés: A szédülés, migrén és erős fejfájások kellemetlenek és zavaróak lehetnek. Kiropraktikai kezeléseink segíthetnek az ilyen fájdalmak enyhítésében és a panaszok gyorsabb megszüntetésében.

Fontos megjegyzés

Bár szívesen segítünk az akut fájdalom enyhítésében, nem állítunk fel orvosi diagnózist vagy végzünk orvosi kezelést olyan súlyos esetekben, ahol vérző seb vagy csonttörés gyanúja merül fel. Ilyen esetekben mindig azonnali orvosi segítséget kell kérni egy kórházból vagy sürgősségi egészségügyi intézményből.

Sürgősségi manuálterápiás szolgáltatásunknál az Ön egészsége mindennél fontosabb! Ha sürgősségi ellátásra van szüksége, és a panaszai azonnali figyelmet kívánnak, mi itt vagyunk Önnek. Kiemelten fontos számunkra, hogy valóban segíthessünk, amikor a leginkább szükséges.

Tekintettel arra, hogy munkaidőn túli időpontok állunk rendelkezésre, felhívjuk figyelmét, hogy felár kerül felszámolásra a szolgáltatás igénybevételekor.

Válasszon minket tudatában annak, hogy szakértelmünk és odafigyelésünk minden esetben az Ön kényelmét és gyors felépülését szolgálja.

Az éjszakai vagy hétvégi fájdalommal küzdő ügyfelek számára vagyunk itt, hogy segítsünk! Használja a sürgősségi időpontfoglalás menüpontot az időpontfoglaló oldalon, vagy hívjon a 0670673572-es számon és kérjen időpontot az azonnali fájdalomkezeléshez!